Facebook
ДГ Радомирче
Детска градина в град Радомир

Екип

Детска градина Радомирче е най- голямата на територията на община Радомир. Създадена е през 1986г. Към днешна дата децата, които се обучават са разпределени в 10 градински и една яслена група. Всяка от групите има свой собствен облик. Базата е модернизирана разполага с просторни занимални, музикален кабинет, зала за празници и представления, медицински кабинет. Образователната система се осъществява по програмата за предущилищно възпитание и подготовка ЧУДЕН СВЯТ, одобрена от МОН.

Директор на детската градина е госпожа  Емилия Василева ,а главен учител е госпожа Елза Костова. За децата и тяхното щастливо детство се грижи екип от висококвалифицирани специалисти с висше образование бакалавър и магистър по предучилищна педагогика. Има голям брой педагози с допълнително придобида професионално- квалификационна степен. Наред с опитните и доказали се в дългогодишната си работа педагози, тук работят и млади, амбициозни и упорити специалисти.

През своята над тридесетгодишна история детска градина Радомирче успява да съчетае добрата традиция със съвременните методи на възпитание и обучение. А с много любов, грижовност и всеотдайност екипът на детското заведение обучава и възпитава децата ни, защото те са:

                    Р радостни

                    А артистични

                    Д даровити

                    О отлични

                    М можещи

                    И изобретателни

                    Р разумни

                    Ч чаровни

                    E единствени